• actie
  • controle
  • cremekoekjes
  • ijs
  • slager
  • vlees in schapDEF

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is in ieders belang. In de eerste plaats voor de consument die moet kunnen vertrouwen op veilige versproducten van goede kwaliteit.

Maar natuurlijk is het ook voor de ‘versbranche’ als geheel van groot belang dat zij een voedselveilige naam en reputatie hebben en houden. Want incidenten worden breed uitgemeten in de media en hebben grote gevolgen voor de bedrijven die het betreft.

SVVW en voedselveiligheid

Een goede hygiëne is van evident belang voor voedselveiligheid in uw zaak. SVVW voert hygiëne-inspecties uit en toetst bedrijven op hygiëne en voedselveiligheid. Dat doen wij onder andere voor de bakkerij- en slagerijbranche en voor andere versbranches die werken met een hygiënecode, zoals de horeca en supermarkt.

Met de inspecties van SVVW bouwt u belangrijke extra zekerheden in. We bieden op opbouwende wijze ondersteuning en geven praktische tips. Met onze inspecties voorkomt u risicovolle situaties en krijgen hygiëne en voedselveiligheid structureel aandacht.

Hygiene inspectie

Vraag een offerte aan voor een hygiene inspectie

Vraag offerte aan

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief met het laatste nieuws én tips over voedselveiligheid.

Aanmelden nieuwsbrief